avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de incaltaminte ...

Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de incaltaminte din cluj unde am lucrat pentru 1 luna in 2002..am plecat in strainatate si din 2002 traiesc in Italia ..am fotocopia carti de munca(lipseste numai perioada din cluj). acum citiva ani am cerut la ITM Cluj informati cum pot sa recuperez cartea de munca..mi s-a raspuns ca ei nu au cartea depozitata si sa ma adresez la firma..firma am inteles ca nu mai esista...cum pot sa recuperez ani de munca lucrati in romania? multumesc
Cel mai recent răspuns: gabri1971 , utilizator 18:29, 18 August 2021
Incercati aici
[ link extern ] /

Societatea este in functiune cu sediul in : Municipiul Cluj-Napoca, P-ta 1 MAI, Nr. 4-5, Județ Cluj
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua, societatea era SC BONS SRL, Cluj am inteles ca a falit, daca am fotocopia della cartea de munca reusesc sa fac ceva? trebuie sa ma adresez la Bucuresti, arhivele nazionale ale Romaniei???(mail cereri.an@mai.gov.ro)???
sunt cetatean italian, traiesc si muncesc in Italia de 20 anni, as vrea sa sistemez anni din Romania (in teorie sunt 5/6 ani de munca). multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...vreau sa recuperez cartea de munca ramasa in 2002 ... gabrica gabrica Buna ziua...vreau sa recuperez cartea de munca ramasa in 2002 in CLUJ(am fotocopia non autentificata a carti de munca , pare ca firma a falimentat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca pot sa obtin cetatenia italiana jasmine_21 jasmine_21 buna ziua am de 3 ani carte de identitate italiana si cu iubitul meu care este italian avem inpreuna doi gemeni de 15 luni, ei au cetatenia italiana .Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Cetatenia italiana---avantaje-dezavantaje!!!! marius873 marius873 [b]Buna seara! Sunt in Italia de 9 ani , si ma cam bate gandul de a cere cetatenia italiana, dar as avea niste intrebari: de ex. care sunt avantajele ... (vezi toată discuția)