avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Transformare spatiu rezidential in spatiu pentru firma?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Transformare spatiu rezidential in spatiu pentru firma?

Poate un chirias care a inchiriat un spatiu rezidential intr-o cladire cu mai multe apartamente sa transforme apartamentul in atelier si spatiu expozitional?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dubick , utilizator 15:01, 14 Iulie 2023
Fără acordul proprietarului nu poate să schimbe destinația imobilului. I-ar trebui și acordul vecinilor și al Asociației de Proprietari.
Proprietarul spune ca cerințele de locuit ale locatarului implică inclusiv posibilitatea de a lucra în spațiul în care locuiește. În mod evident, nu există nicio interidicție legală care nu să nu permită locatarului să își desfășoare munca în spațiul închiriat . Cum se poate contrazice acest argument??
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
dubick, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari/ locatari pentru sediu social infiintare firma VoicuPaul VoicuPaul Buna ziua, ma confrunt cu urmatoare problema si sper sa gasesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastra: intentionez sa infiintez o firma cu sediul social ... (vezi toată discuția)
Transformare locuintei personale in asociatie de locatari raymondjoseph raymondjoseph Daca locuinta personala situata pe un teren cu destinatie rezidentiala este transformata in asociatie de locatari prin vanzarea spatilor,etajelor interne a ... (vezi toată discuția)
Salutare, am cumparat un teren, pe care sunt construite un atelier ... Mihaiu04 Mihaiu04 Salutare, am cumparat un teren, pe care sunt construite un atelier de tâmplărie si o casa de locuit. Am vrut sa transform toata locația in spatiu pentru ... (vezi toată discuția)