avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului e venit brut?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului e venit brut?

Indemnizatia pentru cresterea copilului este considerat venit brut chiar daca este 85% din media veniturilor nete? Sotia a intrat direct in concediu medical si apoi prenatal si salariul venit e foarte mic. Ni s-a comunicat ca indemnizatia s-a considerat venit brut pentru ultimele luni pentru a se face calculul, ceea ce a redus mult netul primit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 15 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizatia pentru cresterea copilului este considerata venit brut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilului vlad_aurelian vlad_aurelian buna seara. ma numesc vlad si este pentru prima data pe un forum. daca am gresit cu ceva va rog nu ma injurati. am si eu o mica problema. sotia mea pe 24 ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de crestere a copilului cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste calcularea indemnizatiei de crestere a copilului pana la indeplinirea varstei de 2 ani. Din cate stiu, ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil?! crisstinnaE crisstinnaE Va expun problema mai pe larg: De la 1 iunie 2014 o sa fiu in concediu de prenatal/postanatal( o sa nasc undeva dupa 20 iulie 2014 ) - acest concediu se ... (vezi toată discuția)