Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Geo3582	                   

Poate un Contract de Comodat sub semnatura privata cu data certa sa constituie titlu executoriu la incetarea lui chiar inainte de termenul maxim - in conditii ... (vezi toată discuția)
	                    Geo3582	                   

Poate un Contract de Comodat sub semnatura privata cu data certa sa constituie titlu executoriu la incetarea lui chiar inainte de termenul maxim - in conditii ... (vezi toată discuția)

gabriela constantinescu	                   

Chiriaș cu contract terminat nu paraseste apartamentul  (vezi toată discuția)
	                    gabriela constantinescu	                   

Chiriaș cu contract terminat nu paraseste apartamentul  (vezi toată discuția)

alinaione	                   

buna ziua. am un contract de inchiriere facut cu niste chiriasi care nu plaresc chiria. contractul e inregistrat la fisc si e facut in martie 2012. In 2014 am ... (vezi toată discuția)
	                    alinaione	                   

buna ziua. am un contract de inchiriere facut cu niste chiriasi care nu plaresc chiria. contractul e inregistrat la fisc si e facut in martie 2012. In 2014 am ... (vezi toată discuția)