avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna . Daca am permisul de conducere expirat de 6 ani ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna . Daca am permisul de conducere expirat de 6 ani il pot ...

Buna . Daca am permisul de conducere expirat de 6 ani il pot reinnoi sau trebuie sa fac scoala de soferi din nou ?
Multumesc
Elena G
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:23, 18 Iulie 2023
Îl puteți reinnoi.

Iza G a scris:

Buna . Daca am permisul de conducere expirat de 6 ani il pot reinnoi sau trebuie sa fac scoala de soferi din nou ?
Multumesc
Elena G

Il veti reinnoi insa va trebui sa realizati setul de analize si consulturi medicale.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, am următoarea situație : am obținut permisul de conducere în 12.09.2008. În 26.07.2014 m-am căsătorit, însă nu mi-am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere attila81 attila81 Buna ziua Cum pot recupera permisul de conducere dupa ce expira 1 an cu suspendare? trebuie sa fac scoala din nou? Nu am ... (vezi toată discuția)
Examenul auto ofelia bercea ofelia bercea Bună ziua, vă rog să mi spuneți ce trebuie să fac dacă nu am obtinut examenul pt permisul de conducere și îmi expira dosarul? Țin să precizez ... (vezi toată discuția)