avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul tarifar de incadrare este cel brut? In ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul tarifar de incadrare este cel brut? In revisal apare ...

Salariul tarifar de incadrare este cel brut? In revisal apare salariul brut, se refera la cel de incadrare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 11 Decembrie 2023
In revisal apare salariul brut, care se refera la cel de incadrare
Exista situatii in care in anumite luni salariul brut poate fluctua datorita orele suplimentare, concediu medical, etc. In revisal va ramane cel de incadrare, nu?

Cornel Vasile a scris:

In revisal apare salariul brut, care se refera la cel de incadrare

In REVISAL , ramane neschimbat salariul .. nu se inregistreaza salariul realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)
Completare revisal : salariu incadrare sau realizat? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Revin cu rugamintea sa ma ajutati (am postat subiectul in alt topic dar nu mi s-a raspuns) 1.Pentru luna august avem : Ex.Salariu incadrare = ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare TALIOARA TALIOARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la cum ar trebui sa calculez orele suplimentare avand in vedere ca am avut 63 ore suplimentare. Cum se ... (vezi toată discuția)