avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca termenul propozabil este la data de 8 septembrie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca termenul propozabil este la data de 8 septembrie (fracția ...

Daca termenul propozabil este la data de 8 septembrie (fracția ar fii acum), când ar trebui introdusa cererea de liberare condiționată, pentru a primi termen pe data de 8 septembrie? Și ce șanse sunt să de-a amânare, având în vedere că îndeplinește toate condițiile, nefiind recidivista, fiind din prima pe regim deschis, plus celelalte condiții? Dintr-o pedepsa de 9 luni, ar mai sta in loc daca i-ar mai rămâne 2-3 luni? Mulțumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi recidivisti roberto3 roberto3 Buna ziua! Daca de exemplu,o persoana a fost eliberata conditionat executand dintr-o pedeapsa de 6 ani circa 3 ani din ea si apoi recidiveaza , este condamnata ... (vezi toată discuția)
Verisoara mea a fost condamnata la 9 luni de închisoare, pedeapsa ... Romina 7 Romina 7 Verisoara mea a fost condamnata la 9 luni de închisoare, pedeapsa a început la 8 martie 2023. Când poate depune cerere de liberare condiționată, se va ... (vezi toată discuția)