avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... buna ziua cine ma poate ajuta contra cost sa fac o ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

buna ziua cine ma poate ajuta contra cost sa fac o plingere catre ...

buna ziua cine ma poate ajuta contra cost sa fac o plingere catre cedo pentru a da statul olandez in judecata in legatura cu decesul copilului meu este vorba de o crima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 2 Octombrie 2023
Daca aveți bani va sugerez să plătiți un detectiv particular din Olanda pentru a descoperi autorul.Asta pentru a strânge probe pentru că dacă dați în judecată statul olandez fără probe o să pierdeți cu siguranță, doar vă aflați în treabă.Pierdeți banii sigur,pierdeți timpul degeaba.
O sugestie,dumneavoastră hotărâți se faceți cu banii.
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator
V-ati judecat in Olanda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare seriozitate ENGFULL ENGFULL cum se poate verifica seriozitate unei firme ? solvabilitatea , respectarea contractelor , plata la timp ? (vezi toată discuția)
Detectivi particulari.utilitate sau inutilitate in cadrul procesului penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cat de util ar putea sa fie un detectiv particular in cadrul procesului penal. Cat de bine ar trebui sa cunoasca legea penala pentru a nu exista riscul sa o ... (vezi toată discuția)
Credit sub semnatura falsa boghi102006 boghi102006 In 30.11.2005, admnistratoarea societatii la care am fost angajat, folosindu-se de copia buletinului meu, aflata la dosarul de angajare si semnand in numele ... (vezi toată discuția)