Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters155784	                   

am si eu o problema : parintii mei sunt divortati de 3 ani si primesc pensie alimentara de la mama,acum am terminat liceul si deja mama nu mi-a mai trimis ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters155784	                   

am si eu o problema : parintii mei sunt divortati de 3 ani si primesc pensie alimentara de la mama,acum am terminat liceul si deja mama nu mi-a mai trimis ... (vezi toată discuția)

eduard08	                   

buna ziua
        sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul  .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)
	                    eduard08	                   

buna ziua
        sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul  .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)

roolly	                   

Plata pensiei alimentare dupa 18 ani
Dupa terminarea liceului in 2022 nu am intrat la Facultatea de Medicina si am continuat sa ma pregatesc. In 2023 am ... (vezi toată discuția)
	                    roolly	                   

Plata pensiei alimentare dupa 18 ani
Dupa terminarea liceului in 2022 nu am intrat la Facultatea de Medicina si am continuat sa ma pregatesc. In 2023 am ... (vezi toată discuția)