avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loc de parcare in sectorul 6 (ADP nu Traseaza)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loc de parcare in sectorul 6 (ADP nu Traseaza)

Buna ziua am un loc de parcare in sectorul 6 si de aproape 6 ani de când am plătit pentru acel loc, nu a venit nimeni de la ADP / Parcări să marcheze acel loc. Tot găsesc locul ocupat de alții, poliția comunitară, pe care o chem de fiecare dată la fața locului, pune înștiințare pe parbrizul celui ce a ocupat locul, dar îmi spune mereu sa iau măsuri în vederea marcării locului. Tot de la ei am aflat că nu am voie să-l marchez singur, iar la sesizările făcute inclusiv prin aplicația sectorului 6 primesc același răspuns: ”Vă informăm că depunem toate eforturile.... Ne cerem scuze pentru întârzierea în rezolvarea marcajului la adresa dvs.” Întrebarea care se naște de aici: Ce este de făcut, ca de 6 ani plătesc să parcheze alții?
Singura soluție e sa I bombardați cu solicitări transmise prin posta cu confirmare ,adresate atât ADP cât și în atenția primarului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare platit sectorul 2. booghie booghie Buna seara,am nevoie de un sfat sau o recomandare la o problema legata de un loc de parcare in sectorul 2. Am un contract cu primaria sector 2,pentru un loc ... (vezi toată discuția)
Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)