avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Seminar - Noutati in domeniul TVA aplicabile de la 1 ...
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Seminar - Noutati in domeniul TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2010 si reglementari contabile

Avocatnet.ro si Contexpert Consulting SRL organizeza seminarul "Noutati in domeniul TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2010 si reglementari contabile" in cadrul caruia vor fi abordate principalele probleme controversate din complexitatea legislatiei TVA.

Lector:
D-na Daniela Tanase - Sef serviciu, Directia Legislatie Impozite Indirecte TVA, Ministerul Finantelor Public.

D-na Emilia Iordache, lector formator, Camera Auditorilor Financiari si Directia de reglementari contabile a Ministerului de Finante

Anul 2010 aduce cu el modificari majore in domeniul taxei pe valoarea adaugata pe plan european.

Program:
Seminarul are o durata de 4 ore/zi timp de doua zile - 9 si 10 februarie 2010, incepand cu ora 16.00.

Am pregatit o oferta speciala pentru utilizatori Avocatnet.ro care include si un Abonament Content Premium de 180 de zile.

Mai multe detalii aici: www.seminariileavocatnet.ro/...
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 18:53, 13 Februarie 2010
Multumim pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera diploma de contabil Alin Popescu Alin Popescu [b]Incepe o profesie noua! Vrei sa devii contabil?[/b] [b]Cursul este organizat in colaborare, de Avocatnet.ro si Contexpert Consulting.[/b] [b] [u]Cursul ... (vezi toată discuția)
Seminarul: contractul individual de munca-ghid practic mihaela.bogiu mihaela.bogiu Avocatnet.ro organizeaza pe 26 Mai, seminarul “Contractul individual de munca-ghid practic – Editia 2010” (seminar acreditat si recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Seminariile avocatnet.ro in provincie. care dintre ele? in ce localitati? Alin Popescu Alin Popescu Am primit in ultima vreme o serie de cereri cu privire la infiintarea unei caravane care sa poarte Seminariile Avocatnet.ro cele mai dorite si in anumite ... (vezi toată discuția)