avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Urmăresc o colaborare cu o cofetărie care să ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Urmăresc o colaborare cu o cofetărie care să producă o prăjitură ...

Urmăresc o colaborare cu o cofetărie care să producă o prăjitură după un concept original care imi aparține. Ce fel de tip de contract trebuie să inchei cu aceasta firmă? Contract de concesie drepturi de autor sau, cum exact se numeste? Pot incheia un asemenea contract cu aceasta firma ca persoana fizică? Aveti idee care sunt impozitele datorate la stat pe profitul obtinut din acest gen de proprietate? Vă multumesc anricipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:50, 27 Iulie 2023
ca sa va puteti vinde drepturile de autor, e nevoie ca mai intai sa le inregistrati, spre a va fi recunoscute. impozitul era de 10% asupra venitului net in 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare aplicație/portal web klehus klehus Bună ziua, Am în plan să dezvolt un site web care va furniza o serie de servicii publicului. Acest portal va fi administrat prin intermediul unei firme ... (vezi toată discuția)
Traducere articole engleza -> romana si repostarea acestora Cristi107 Cristi107 Buna ziua, Am citit legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe insa tot nu m-am ales cu un raspuns clar, asa ca as vrea ... (vezi toată discuția)
Contract de comision pj, pf sau pfa? dcrdlo9 dcrdlo9 Buna ziua, Urmeaza sa colaborez cu o firma ale carei produse le voi vinde. O sa incasez un oarecare comision. Problema este urmatoare: contractul cu firma ... (vezi toată discuția)