Buna ziua! Sunt divortata si custodia copilului o am eu. Pana astazi am iesit cu fetita din tara fara sa fie nevoie de nici un fel de procura de la tata. Urmeaza sa vin in tara cu fata sa-i fac buletinul pt 18 ani (abia in toamna o sa implineasca ani fata) si mi s-a comunicat din tara de la evidenta populatiei ca pentru a iesi din nou din tara cu fata, o sa am nevoie de procura din partea tatalui, ca legile s-au schimbat si nu pot sa ma intorc inapoi in tara in care traiesc cu fata fara procura. Daca ma puteti lamuri in legatura cu asta, va rog frumos!
Multumesc!
Etsy123
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este nevoie sa veniți în țară pentru ID , se poate rezolva la Consulatul Roman din țara unde sunteți rezidenta . Interesați-va acolo , puteți intra pe portalul lor online unde găsiți toate informațiile necesare .
Stiam ca care sunt actele necesare doar ca m-a ingrijorat ce au spus cei de la evidenta populatiei.
Daca pana acum nu am avut nevoie de procura de la fostul sot, nu inteleg de ce mi-ar fi necesara acum.
Multumesc
Alexandrarares a scris:
Buna seara.
Gasiti in link-ul atasat informatiile dorite [ link extern ]
Buletin
Cecilia290
Buna ziua am o fata de 14 ani face acum pe 22 si trebuie sa faca buletinu eu nu sunt in romania si nu pot sa ma duc acasa in schimb e fostu concubin am stat 18 ... (vezi toată discuția)