Buna ziua! Sunt divortata si custodia copilului o am eu. Pana astazi am iesit cu fetita din tara fara sa fie nevoie de nici un fel de procura de la tata. Urmeaza sa vin in tara cu fata sa-i fac buletinul pt 18 ani (abia in toamna o sa implineasca ani fata) si mi s-a comunicat din tara de la evidenta populatiei ca pentru a iesi din nou din tara cu fata, o sa am nevoie de procura din partea tatalui, ca legile s-au schimbat si nu pot sa ma intorc inapoi in tara in care traiesc cu fata fara procura. Daca ma puteti lamuri in legatura cu asta, va rog frumos!
Multumesc!
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
daca pana acum ati iesit fara acordul tatalui, asa iesiti si de acum incolo. legea nu va schimba hotararea ce o aveti deja.
Daca ati divortat inainte de 2011, aveti copilul in incredintare, daca ati divortat dupa si exercitati singura autoritatea parinteasca, iesiti in abele variante fara acordul tatalui.
Buletin
Cecilia290
Buna ziua am o fata de 14 ani face acum pe 22 si trebuie sa faca buletinu eu nu sunt in romania si nu pot sa ma duc acasa in schimb e fostu concubin am stat 18 ... (vezi toată discuția)