De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare →
In primul rand, in calitate de asigurat, aveti dreptul sa va interesati de situatia exacta a dosarului de daune deschis la asigurator, referitor la valoarea devizului de reparatii,valoarea reala a autovehiculului si modul in care a fost inchis/respins la plata.Daca a fost considerata dauna totala, epava nu putea fi retinuta de asigurator.S-ar putea sa descoperiti surprize privind o incercare de escrocherie din partea pagubitului.
1-Incercati solutionare amiabila cu partea
2-Daca apreciati ca sms de amenintare poate constitui motiv temeinic de teama,panica cu eventuale consecinte neplacute si prejudicii,puteti formula plangere la politie .
3-Daca nu solutionati amiabil nu se mai justifica acordarea de sume financiare,pentru care oricum nu obtineti dovada legala
1. cu ce sa solutionez amiabil?sa ii mai dau eu bani?
2.cred ca asta am sa fac, am sa merg la politie daca mai suna sau daca mai primesc sms-uri
3.adica daca in fond eu as fi de acord sa ii mai dau bani, nu pot face dovada ca i-am dat, la asta va referiti?