avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am un caz in cunoștiinte și nu mă pricep ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am un caz in cunoștiinte și nu mă pricep cum sa ...

Buna ziua, am un caz in cunoștiinte și nu mă pricep cum sa ii ajut , mama minora de 17 ani iar tatăl lucrează de o luna doar la locul actual de munca iar în ultimi 2 ani a lucrat doar 3 luni toate , cum poate beneficia de vreun concediu de creștere copil sau ceva că trebuie să stea acasă ,mama fiind mică și fără experiență are nevoie de el, cunoasteti câteva vreo lege care îl poate ajuta pe tatăl sa stea acasă cu copilul și să ia vreun stimulent ceva ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:29, 2 August 2023
În ultimii 2 ani trebuia să aibă lucrate minim 12 luni ca să poată beneficia de concediu creștere copil și de indemnizație.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: mama s-a aflat in concediu pentru crestere copil pe o perioada de 2 ani. Copilul implineste 2 ani pe data de 13.05.2018. ... (vezi toată discuția)
Informatii drepturi nastere copil AQUADIGIO84 AQUADIGIO84 BUNA ZIUA AM SI EU 2 INTREBARI: 1.SOTIA ESTE INSARCINATA IN 2 LUNI SI ESTE CASNICA,AFLATA IN INTRETINEREA MEA DE 2 ANI DE CE DREPTURI LEGALE PUTEM BENEFICIA ... (vezi toată discuția)