avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Imi puteti recomanda un avocat care sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu ...

Buna ziua,

Imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu pasii necesari pentru a-l reprezenta pe bunicul meu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: EDDU , utilizator 17:30, 2 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regulamentul forumului interzice astfel de recomandari. Va puteti adresa la Baroul de avocati din orasul dvs.
Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita, care daca este disponibila, va pooate reprezenta contracost.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)
Rog avocat malpraxis foarte bun Anonim77777 Anonim77777 Bună ziua ,îmi puteți recomanda va rog un avocat foarte bun cu cazuri castigate intr-un caz de malpraxis cu care ma confrunt atât eu cât și copilul. Va ... (vezi toată discuția)
Bună seara am nevoie de un avocat bun ,umil pentru consultanta ... Rita Mihaela Rita Mihaela bună seara am nevoie de un avocat bun ,umil pentru consultanta unui dosar la judecătoria Rm Valcea contra cost bineînțeles ..aș avea nevoie pentru data ... (vezi toată discuția)