avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS 2024
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS 2024

Buna ziua,
Conform noilor modificari legislative propuse de guvern si aplicabile de la 1 ian.2024 ,la veniturile din profesii liberale se plateste cass la intreg venitul realizat(10%).Ce se intimpla daca realizez si venituri din chirii si dividende la pragul de 2 salarii minime pe economie ,mai platesc si aici cass 10% din 2 salarii minime pe economie?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul impozit si contributii pensie si sanatate Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)
Cass din mai multe surse steef steef Buna ziua Conform ultimului draft cu noile modificari fiscale pfa platesc cass la nivelul de 6,12 sau 24 salarii ,iar daca se depaseste pragul de 24 salarii ... (vezi toată discuția)
Cas si cass pentru venituri extrasalariale in cazul pfa gabbello gabbello Buna ziua, stiu ca pentru diferite venituri extrasalariale (chirii, divindende, crypto, etc) daca se depaseste pragul de 12 salarii minime, atunci trebuie ... (vezi toată discuția)