avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS din mai multe surse
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS din mai multe surse

Buna ziua
Conform ultimului draft cu noile modificari fiscale pfa platesc cass la nivelul de 6,12 sau 24 salarii ,iar daca se depaseste pragul de 24 salarii se plateste 10% la intreg venitul realizat.
Ce se intimpla daca se realizeaza si venituri din alte surse:investitii,chirii etc
Se mai plateste inca odata cass ?Pina acum erau luate cumulat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 24 August 2023
Aveți răbdare sa vedeți ultima forma a modificării codului fiscal publicata în monitorul oficial. Acolo o sa apară și precizarea la care va referiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass pentru venituri extrasalariale in cazul pfa gabbello gabbello Buna ziua, stiu ca pentru diferite venituri extrasalariale (chirii, divindende, crypto, etc) daca se depaseste pragul de 12 salarii minime, atunci trebuie ... (vezi toată discuția)
Cass 2024 steef steef Buna ziua, Conform noilor modificari legislative propuse de guvern si aplicabile de la 1 ian.2024 ,la veniturile din profesii liberale se plateste cass la ... (vezi toată discuția)
Cass in 2024 la venituri din chirii și dividende Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna ziua ! Pentru anunțul 2024 obțin venituri din chirii și dividende . Valoare lor cumulata depășește 60 de salarii . Cass se plătește separat pe ... (vezi toată discuția)