avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Birourile teritoriale de carte funciara se ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Birourile teritoriale de carte funciara se desființează dacă ...

Birourile teritoriale de carte funciara se desființează dacă au 5 angajați dar deservesc atâtea persoane inclusiv din localitățile limitrofe? Ce se întâmplă cu angajații? Cu activitatea?

Alte discuții în legătură

Oficiul de cadastru george88 george88 Buna seara.As vrea sa stiu unde se gaseste oficiu de cadastru? Fiecare primarie are un astfel de oficiu(se gaseste la biroul agentului agricol),sau este unul ... (vezi toată discuția)
2 titluri de proprietate pe aceleasi suprafete rolex rolex In anul 2001 mi s/a reconstituit in baza Legii 1/2000 suprafata de 20 ha. Mi s/a intocmit Titlul de Proprietate si am inscris suprafata in Cartea ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)