avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Oficiul de cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Oficiul de cadastru

Buna seara.As vrea sa stiu unde se gaseste oficiu de cadastru?
Fiecare primarie are un astfel de oficiu(se gaseste la biroul agentului agricol),sau este unul singur la nivel judetean?
Am mostenit impreuna cu o matusa(care nu imi da acces la actele existente) un teren si as vrea sa stiu daca are cadastrul si intabularea facuta.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 14:01, 15 Decembrie 2014
Oficiul de cadastru sau Cartea funciara mai popular nu se găsește la Primărie. Accesați pagina web a agenției naționale de cadastru si publicitate imobiliară si căutati biroul de carte funciara la care puteti obține informațiile .
OCPI (oficiul de cadastru locale) - sediu in municipile resedinta de judet, BCPI = birouri carte funciara au o organizare teritoriala ca a judecatoriilor (3-4 pe judet) pagina ANCPI (agentia nationala)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Cadastrul general al romaniei este terminat? BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Haosul proprietăţii din România: proiectul-pilot de Cadastru General bate pasul pe loc[/b] Visul de a avea un milion de proprietăţi înregistrate ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale iordana1900 iordana1900 Buna ziua Lucrez la Centrul National de Cartografie, institutie in subordinea Agentiei National de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Tot din structura ANCPI ... (vezi toată discuția)