avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile lucratoare in iulie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile lucratoare in iulie?

Buna ziua.
Avand in vedere ca in luna iulie sunt 21 zile lucratoare iar in pontaj imi ies 22 cum ii platesc pe salariati ?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 5 August 2023
care zi iese in plus si de ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj pentru sambata si duminica lucrate ionela mitrache ionela mitrache Buna ziua Am o mica problema. Am un magazin in care se lucreaza si sambata(7h) si duminica(4). Pana acum contabila nu trecea in pontaj zilele cu pricina. In ... (vezi toată discuția)
Completare pontaj florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui completat pontajul pentru luna august 2011 , pentru un salariat care lucreaza 8 ore/zi de miercuri pana dumineca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cât ar trebui sa primesc net în mana pt luna iulie ... Marieta Dumistracel Marieta Dumistracel Bună ziua. Cât ar trebui sa primesc net în mana pt luna iulie dacă salariul de baza este 3000 de lei și am un spor de weekend de 1 la suta, având lucrate ... (vezi toată discuția)