avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Sunt angajata cu contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata ...

Buna ziua. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ani, pana in luna august 2024. Daca intre timp raman insarcinata, ce se intampla in aceasta situatie cand expira contractul de munca? Indemnizatia cine o plateste? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 20 Septembrie 2023
Buna ziua. Nelamurirea mea era si legat de faptul ca cei 85% sa fie calculati la salariul avut in ultimele 12 luni (m-ar avantaja) si daca dupa incetarea cm la ce suma se calculeaza acest procent. Multumesc
Se va calcul luandu-se in calcul fie indemnizatia de somaj, fie cea de concediu de maternitate ...
Am inteles. Deci orice varianta m-ar dezavantaja deoarece 85% din salariul avut in ultimul an reprezinta cu mult peste 85% dintr-o indemnizatie de somaj. Statul roman...cotizezi o viata si iti da nimic. O sa verific posibilitatea unei asigurari private. Multumesc
corect, 85% din media salariilor nete avute in cele 12 luni eligibile reprezinta cu mult peste 85% dintr-o indemnizatie de somaj.
Buna seara. In cazul in care intru in concediu postnatal si ccc inainte de data expirarii cm la 11.08.2024, ce se intampla cu contractul si care va fi indemnizatia. Multumesc

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata Oana Enache Oana Enache Buna ziua! Sunt insarcinata in 23 de saptamani si imi expira contractul de munca pe data de 9 februarie 2020 . Ma poate prelua casa de asiguraru ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, contract de munca pe perioada determinata dana rod dana rod Buna seara. Va deranjez cu o intrebare. Sunt insarcinata in 3 luni, am anuntat angajatorul, sunt angajata pe perid determinata pana in aug 2011, pe locul unei ... (vezi toată discuția)
Noua lege pentru concediu maternal..? monalisaalina monalisaalina Buna seara,am rugamintea sa imi spune-ti care este legea care prevede ca s-a modificat conditiile cu privire la concediul maternal Multumesc (vezi toată discuția)