avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anulare autorizație in regim taxi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anulare autorizație in regim taxi

Buna,am o firma de taxi cu doua masini,autorizația de taxi pe firma a expirat in 13.03.23 și pe masini expira in 31.12.23.
Am primit o adresa de la Primărie prin care îmi anulează autorizația taxi pe firma cât și pe masini pe motiv ca nu am depus cererea de prelungire in 30 de zile de la data expirării.
Exista vreo cale de atac prin care sa am casting in aceasta speța?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 August 2023
danimje, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 8 August 2023
Cam greu de obtinut asa ceva ... avand in vedere ca a trecut ceva vreme ..aveti un motiv concludent pentru care nu ati depus acea cerere?
data postei pe plic apare 24.07.2023,banuiesc ca de la acesta am 30 zile sa fac contestatie,referitor la un motiv anume chiar nu am,pur si simplu am uitat,a fost prima mea gresala in cei 22 ani de cand am aceasta activitate de taximetrie pe firma
Daca nu aveti motiv, nu prea vad ce sanse aveti in instanta..dar, incercarea moarte n-are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate cerere de chemare in judecata? sake sake Buna ziua/seara, Am formulat o cerere de chemare in judecata, pe conflicte de munca. Am primit prin curier decizia desfacerii contractului de munca, in ... (vezi toată discuția)
Ce data este considerata in termen ? geavela geavela Buna ziua ,Am facut o cerere de apel dupa 25 de zile de la primirea hotaririi prin posta , in 29 iunie . Am trimis cererea de apel cu motive si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Puteti sa mi spuneti ce inseamna:Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Apelul se face in termen de 30 zile de cand s a dat sentinta,sau de cand ... (vezi toată discuția)