avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Pot închiria un apartament pe ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Pot închiria un apartament pe ONG?

Bună ziua! Pot închiria un apartament pe ONG fără să trec sediul social în acest loc? Menționez ca sediul social este în apartamentul meu, dar nu pot sa îl țin ocupat cu pachete.
Nu aș vrea să am probleme cu ANAF - ul.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:02, 1 Septembrie 2023
ONG-ul in afara de sediul social ( deci "principal") poate avea oricat de multe sedii secundare, cu diverse destinatii. Ele insa trebuie inregistrate la ANAF ca sedii secundare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infiintare pfa - coduri caen, dosar inregistrare Mireus Mireus Buna ziua, Am sa va explic cat de bine pot activitatea pe care doresc sa o desfasor pentru ca am nevoie de ajutor la alegerea codurilor CAEN. Logodnica mea ... (vezi toată discuția)
Informatii punct de lucru: unde se declara contractele de inchiriere? venerastancu venerastancu Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie dificila legata de o organizatie care are un punct de lucru in Bucuresti, am aceste informatii cat se poate de sigure, ... (vezi toată discuția)
Cod caen ong Patricia.13.10 Patricia.13.10 Buna ziua! Cum se declara un cod caen pentru ONG? in clipa de fata exista unul, insa am vrea sa mergem pe altul, conform statut, avem posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)