avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori si eu ajutor intr-o problema cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori si eu ajutor intr-o problema cu un vecin! ...

Buna ziua!
As dori si eu ajutor intr-o problema cu un vecin!
Si.a construit pe terenul primăriei fix lângă gardul nostru in adăpost pentru oi unde are 300 oi.
Precizez ca nu are autorizație. Mirosul si zgomotul sunt foarte deranjante. Ce e de făcut?
Multumesc frumos!
Sesizari peste sesesizar,iDSP,,DSV,Politie Primărie etc..În scris cu confirmare de primire sau depuse cu nr inregistrare.Dupa ce primiți răspunsuri.puteti contacta un av pentru a analiza variantele posibile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu DanielUnic DanielUnic Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor. avem de peste 20 de ani o casa de vacanta langa ... Carmenelena62 Carmenelena62 Buna tuturor. Avem de peste 20 de ani o casa de vacanta langa Horezu. Stam vara de obicei dar am.hotarat sa ne mutam acolo definitiv pentru ca ajungem la ... (vezi toată discuția)