avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc un pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc un pfa

Bună ziua,

Sunt însoțitor pentru copil cu autism (shadow) și îmi doresc să îmi deschid un pfa. Ce cod mi se potrivește? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:42, 9 August 2023
Cel mai bine este să mergeți să întrebați la DGASPC ca să aveți un raspuns cât mai exact.

Cel mai simplu din punct de vedere legal, este să angajați pe altcineva însoțitor la copilul dizabil, și puteți face orice afacere.
se poate pe codul CAEN 8891 - Activități de ingrijire zilnica pentru copii

Această clasă include:
- activități de îngrijire zilnică pentru copii

Această clasă include de asemenea:
- activități de îngrijire zilnică pentru elevi, inclusiv activități de îngrijire zilnică pentru copii cu deficiențe fizice

@Dapix
La ce va referiti prin "si puteti face orice afacere"?
Manuela Rășină, administrator
Multumesc frumos! Oare am nevoie de diploma acreditata in domeniu? Sau alte acte ?

Manuela Rășină, administrator
M-am referit că dacă dumneavoastră renunțați să mai fiți însoțitor pentru copil, puteți opta pentru mai multe domenii de activitate.
Dar e doar o sugestie ce v-am recomandat eu.

Posibil că poate nu sunteți angajat pentru îngrijirea copilului, ci sunteți doar simplu însoțitor, și în această situație puteți proceda cum v-a sfătuit mai sus Domnul Cornel Vasile.
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii caen 8891 activitati de îngrijire zilnica pentru elevi adivisa adivisa Buna ziua, Ce activitati se pot desfasura de uns SRL (afterschool) pe codul CAEN Caen 8891 Activitati de îngrijire zilnica pentru elevi? Sunt admise ... (vezi toată discuția)
Cod caen Stefan23 Stefan23 Bună ziua! Am o întrebare? Vreau să deschid un SRL-D care să aibă ca activitate prestari servicii la domiciliu pentru bătrânii. Vă rog să- ... (vezi toată discuția)
Cod caen ingrijire batrani p_alin p_alin buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod caen pentru o firma de ingrijire batrani la domiciliu ? Am inteles ca trebuie nu stiu ce aprobari de la ... (vezi toată discuția)