avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am poprire pe salariu Poprirea se face de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am poprire pe salariu Poprirea se face de catre angajator,dar ...

Buna ziua!
Am poprire pe salariu
Poprirea se face de catre angajator,dar plata nu se vede la executor
am cerut angajatorului o dovada ca s-a facut plata,acesta spunand ca sigur este o eroare de la ei fiindca a platit si incearca sa rezolve acesta cu executorul.
Problema nu s-a rezolvat si evita sa imi dea vreo dovada,dand vina pe erori.
Cum pot rezolva?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:57, 11 August 2023
Cereți lămuriri de la executorul judecătoresc să vă explice ce se întâmplă. Lăsați angajatorul pentru moment.
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla adi1404 adi1404 Buna ziua, Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri. Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se ... (vezi toată discuția)