avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Shooting cu model de 17 ani
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Shooting cu model de 17 ani

Buna ziua, am un site de haine și am avut o ședința foto. După primirea pozele, fotograful mi-a spus ca unul dintre modele are 17 ani. Am discutat în scris cu modelul și și-a dat acordul, însă aș vrea sa știu dacă mai trebuie sa fac ceva din punct de vedere legal ( trebuie acordul părintelui sau sa închei un contract?) Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:14, 15 August 2023
e o prestare de servicii, nu? asta inseamna contracte cu toti. iar pentru minor, contractul trebuie contrasemnat de parinti/ tutori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model release/ acord utilizare fotografii originalro originalro Ce valoare juridica are un model release - acord de utilizare poze intre fotograf si model? Dar daca e specificata si o suma modica acordata modelului pentru ... (vezi toată discuția)
Contracte servicii foto instituții învățământ RobertChabal RobertChabal Bună seara, Vă deranjez în calitate de fotograf profesionist, nelămurit de legile din România, atât în materie de prestări servicii cât și ale ... (vezi toată discuția)
Contracte servicii foto instituții învățământ RobertChabal RobertChabal Bună seara, Vă deranjez în calitate de fotograf profesionist, nelămurit de legile din România, atât în materie de prestări servicii cât și ale ... (vezi toată discuția)