avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.As dori sa va intreb daca verisoara mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.As dori sa va intreb daca verisoara mea detine doua ...

Buna seara.As dori sa va intreb daca verisoara mea detine doua terenuri, unul in intravilan si altul in extravilan, poate face succesiune doar pentru cel din intravilan, pe care are casa.?....si pentru cel din extravilan altadata?Mi s-a spus sa trimit acte pe wuttup pentru a fi luat in evidenta la Primarie ca mostenitor in vederea succesiunii....Nu doresc acest lucru, pot sa merg direct la notar cu actele?Va multumesc din inima pentru timpul acordat....Cu consideratie,
E posibil sa dezbata doar partialurmand ca ulterior sa obțină un supliment la CM.Sa mearga direct la notar,la primărie probabil vor sa o îa în evidenta fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesorala si partaj Gurita Mihai Gurita Mihai Ma numesc Mihai Gurita si sunt din com.Gioseni jud.Bacau am si eu o problema daca m-a puteti ajuta urgent . Bunici mei au decedat in 2001respectiv in 2004 ei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am facut succesiunea partiala pentru un apartament ... cprn1992 cprn1992 Buna ziua ! Am facut succesiunea partiala pentru un apartament care a apartinut mamei. Mai am niste terenuri si o casa, in alt judet, tot pe numele mamei, pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune armaghedon_now armaghedon_now 1.Daca a fost efectuata succesiunea dupa ultimul parinte supravietuitor iar unul dintre mostenitori a semnat ca renunta la bunul pentru care s-a facut ... (vezi toată discuția)