avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am solicitat restituirea taxa poluare auto la anaf,au ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am solicitat restituirea taxa poluare auto la anaf,au trecut ...

Am solicitat restituirea taxa poluare auto la anaf,au trecut mai mult de 6o de zile, încă nu am primit nici un răspuns. Să mai sper în restituirea banilor?????
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:50, 16 August 2023
Insistati pentru un raspuns.Sunati,trimiteti un email sau mergeti acolo.
Termenul legal pentru soluționarea cererilor este de 45 de zile de la înregistrare, urmând să fie comunicate apoi solicitanților, iar banii, virați în conturile bancare indicate la depunerea solicitărilor.
www.avocatnet.ro/articol_641...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare recuperata de societatea de leasing. costi755 costi755 Va salut ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie de fapt : Am incheiat un contract de leasing cu o firma de leasing in 2008 pentru un ... (vezi toată discuția)
Neplata de catre anaf a titlului executoriu: hotarare judecatoreasca mandalina mandalina Buna ziua. Avem urmatoarea problema: In 2008 am achitat o taxa de poluare/auto. In 2011 Tribunalul Bucuresti a dispus irevocabil ca AFP S5 sa restitue taxa ... (vezi toată discuția)
Prescriere solicitare taxa auto ? gigelas gigelas Buna seara, Va rog sa-mi spuna si mie cineva,daca exista un termen limita in a solicita restituirea taxei de poluare. Se face cerere la ANAF pt. restituire ... (vezi toată discuția)