avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ...

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără permis deși fapta a fost comisa în România el a mai executat în România 1 an și 6 luni și în Germania anul trecut 2 luni acum este arestat din nou ce ar trebui sa fac ca să-l scot la jumate de pedeapsa sau ce șanse ar avea vavrog sa ma ajutați cu un răspuns va mulțumesc din tot sufletul
Dacă executa aici în Germania coada care ia rămas de trei luni rămasă de prima data când a fost arestat în România se scade tot și poate pleca în România fără probleme bine înțeles după ce scăpa sau altceva poate ieși la jumate din pedeapsa ?

latka a scris:

E o întrebare? Dacă da, e singura lui șansă, pentru ca nu se înțelege aici care e exact situația lui. Un avocat din Germania ar putea, cel puțin înțelege, ce lege a încălcat și ce se poate face.

Intrebati toate aceste detalii pe avocat.
Numai un av care profesează acolo va poate răspunde...
Bună seara îmi cer scuze am scris greșit am mâine programare la soțul meu la penitenciar hamm pot sai pun haine într-o sacoșă sau rucsac ceva sau trebuie ceva anume de pus hainele ?

Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
latka, utilizator
Puteti pune în orice, ca transfera ei în altceva dacă vor.

Alte discuții în legătură

Clarificări urmărire prin interpol Ramona Boca Ramona Boca Bună seara am o întrebare la dvs dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu soțul meu. a fost arestat pe data de 31 iulie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)