avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ...

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără permis deși fapta a fost comisa în România el a mai executat în România 1 an și 6 luni și în Germania anul trecut 2 luni acum este arestat din nou ce ar trebui sa fac ca să-l scot la jumate de pedeapsa sau ce șanse ar avea vavrog sa ma ajutați cu un răspuns va mulțumesc din tot sufletul
Va rog frumos cum as putea face vizita conjugala la soțul meu care este arestat în Germania la Hamm di dacă are dreptul este arestat di 31 august va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați cu un raspuns

gi-jane2 a scris:

Puteti pune în orice, ca transfera ei în altceva dacă vor.

Faceti cerere prin avocat la penitenciar.
Ok va mulțumesc frumos pentru raspuns

gi-jane2 a scris:

Faceti cerere prin avocat la penitenciar.

Bună ziua va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns soțul meu a fost eliberat din penitenciar hamm Germania deoarece români nu au răspuns pentru a fi extrădat în România as fori sa ma ajutați cu un răspuns dacă mandatatul din România este desființat și dacă mai este dat în urmărire sau prin Interpol menționez ca are un mandat de 3 ani și 9 luni din care a executat un an și 4 luni în România din care a fost eliberat condiționat din care el.mai avea o fapta tot conducere fără permis care nu era definitiva acum a rămas definitiv la 3 ani și 9 luni din care a fost dat pe Interpol și arestat anul trecut pe Germania din care a fost eliberat tot din acest motiv ca români nu au răspuns la extrădarea lui iar anul acesta a fost închis iarăși 4 luni tot pentru accesta fapta din care a rezultat ca după 4 luni a fost eliberat la fel ca anul trecut pentru ca români nu au răspuns la extrădarea și condițiile de detentie în România Va rog frumos sa ne ajutați cu un răspuns sa știm dacă poate merge în România Va mulțumesc

latka a scris:

Trebuie sa va angajați un avocat din Germania, preferabil să știe și limba română.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificări urmărire prin interpol Ramona Boca Ramona Boca Bună seara am o întrebare la dvs dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu soțul meu. a fost arestat pe data de 31 iulie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)