avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara , ce se intampla in caz de recidiva ? Se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara , ce se intampla in caz de recidiva ? Se prescrie ...

Buna seara , ce se intampla in caz de recidiva ? Se prescrie daca in 2013 a fost condamnat pe suspendare dar in 2018 procuror diicot spune ca a repetat infractiunea acum doua saptamani a si dat rechizitoriu adica in 2023 ! Recidiva se prescrie sau ramane asa. ? Va rog sa ma lamuriti!
Cel mai recent răspuns: Alex97R , utilizator 16:52, 19 August 2023
Se prescrie fapta în condițiile legii.
Mergeti la avocat ca sa va calculeze situatia juridică.

București 2023
Recidiva e pe aceisi fapta inselaciunea a avut loc in 2013 dar s a dat suspendare in 2018 procuroru diicot spune ca e persoana urmarita penal pentru aceiasi fapta , da rechizitoriu dar aceasta fapta de inselaciune e prescrisa , va ramane un act material ce nu are treaba cu fapta de inselaciune . Ce se intampla cu recidiva in sine ( se luase 2 ani cu suspendare in 2013 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii false in rechizitoriu animacikaa animacikaa am un dosar in curtea de apel...am studiat dosarul si am vazut ca in rechizitoriu scrie niste date privind persoana invinuitului ca am mai fost condamnat pt ... (vezi toată discuția)
Inselaciune moni1 moni1 buna ziua, sotul meu este judecat ca si complice ptr infractiunea de inselaciune,dosarul fiind acum la camera preliminara.problema este ca el sustine ca este ... (vezi toată discuția)
Gradul de pericol social oltul oltul in februarie 2011 am primit de la 6 persoane cate 200 de lei ca un avans pt obtinerea unui loc de munca in strainatate..in ziua urmatoare au auzit ca ceva nu e ... (vezi toată discuția)