avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Ce legi pot fi invocate pentru chemarea in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Ce legi pot fi invocate pentru chemarea in judecată ...

Buna ziua! Ce legi pot fi invocate pentru chemarea in judecată in speța următoare?

Compania x a solicitat o oferta online de la o companie de telefonie mobila. La telefon s-a discutat despre oferta x, s-a cerut un acord pe mail, după ce s-a trimis acordul reprezentantul companiei de telefonie nu a mai răspuns, iar ulterior s-a descoperit ca făcuse un abonament diferit fata de ce s-a promis in discuția telefonică. Nu a mai fost de găsit nici măcar de către colegi.
S-a solicita de mai multe ori rezilierea in cele 14 zile însă nu s-a efectuat. Compania încă primește facturi.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 07:03, 18 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineața!
Aici nu e vorba de a invoca legi. Dacă vreți, legea încălcată este Codul Civil, art. 1 și următoarele.
Aici este vorba despre a lua Dvs legătura cu un avocat, dacă nu aveți la firma consilier juridic, sa-i prezentați speța și documentele pe care le dețineți, iar el va știi cu siguranța care sunt pașii ce trebuiesc făcuți, precum si temeiul legal pe care sa îl invoce.
Succes și numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea contractului Anayllyl Anayllyl Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face pentru rezilierea unui contract cu o companie telefonie si internet mobil, contract care s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)