avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca spre exemplu am fugit de la locul accidentului si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca spre exemplu am fugit de la locul accidentului si permisul ...

Daca spre exemplu am fugit de la locul accidentului si permisul a fost retinut iar pana in data judecatii am asteptat 2 anii iar sanctiunea este de 1 am pentru ca e de UK mi se ia in considerare si timpul de asteptare la sanctiune? Pentru ca daca cineva sta arestat preventiv pana la sentinta sunt luate in considerare si luniile de arest preventiv
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 20 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se ia in considerare.
In hotararea judecatoreasca trebuie sa se mentioneze data de la care se aplica acel termen de 1 an ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecatoreasca mihai1999 mihai1999 Buna-ziua, As dori sa stiu cand ma pot reabilita pentru o infractiune savarsita in anul 2002, dar ramasa definitiva in anul 2003, la care am fost condamnat ... (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,71 in aer expirat Adriana6sept Adriana6sept Buna ziua. Sunt pur si simplu disperata, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, sotul avea 0,71 alcoolemie in aer expirat, i s-au recoltat si probe de ... (vezi toată discuția)