avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocuparea functiei de institutor sau profesor pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocuparea functiei de institutor sau profesor pentru invatamantul prescolar si profesor pentru invatamantul primar

Conform legii 387/2009 pentru aprobarea OUG nr.40/2009 pentru modificarea si completarea legii invatamantului nr.84/1995 si a legii nr.128/1997 privind statutul personalului didactic la art 7 alin 1 lit c-g s-au adus modificari care nu sunt destul de clare. in cazul cand am diploma de colegiu universitar pedagogic si diploma de licenta ciclu I de studii universitare unde ma incadrez la punctul c)-pentru functia de institutor sau la pct d)- pentru functia de profesor pentru invatamantul prescolar si profesor pentru invatamantul primar.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Aplicarea corecta a unei legi in invatamant... criss23 criss23 buna seara! am terminat liceul pedagogic in 1994, iar in 2008 mi-am luat licenta in filologie ( specializarea romana-engleza), ciclul I bologna, prima promotie ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca profesor in invatamantul prescolar instil instil Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)