avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Anulare Contract Nunta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Anulare Contract Nunta

Buna ziua! Numele meu este Florin si in anul trecut am incheiat un contract de prestari servicii pentru nunta cu un local din Bucuresti. La momentul respectiv, nu am acordat atentie faptului ca acel contract avea doar o pagina, si nicio obligatie pentru local, ci doar pentru mine. Mai mult, in acel contract se mentioneaza ca, daca aleg sa anulez evenimentul, trebuie sa achit integral valoarea totala a minimului de meniuri stipulat (120). Cu o luna inainte de eveniment, sunt dezamagit de oferta de meniu (dupa degustare, raportul calitate - pret este jenant) si as dori sa recurg la anularea contractului. Daca nu se poate anula cu acordul partilor, ce alte optiuni as avea? Se poate invoca in instanta faptul ca acel contract este incomplet / abuziv? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
Alexandru9028, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru9028 , utilizator 10:12, 22 August 2023
Buna ziua,

Cel mai bine ar fi sa vă adresați unui avocat căruia să îi puneți la dispoziție contractul. Posibilitățile de încetare sunt multe (chiar și în instanță), însă contează ce scrie în contract.

O zi frumoasă!




Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul imi cere avans pentru o sala de evenimente care nu exista Nico_Nicoleta Nico_Nicoleta Buna ziua. Anul acesta intentionez sa ma casatoresc. Localul in care va avea loc evenimentul este un balon care are ca si destinatie teren de fotbal. Patronul, ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract pentru nunta.buna ziua! am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea ... yogea yogea Buna ziua! Am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea nuntii pentru luna August, Cu o luna inainte de eveniment m-au informat ca preturile vor fi ... (vezi toată discuția)