avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare lift bloc 4 etaje
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare lift bloc 4 etaje

Buna ziua, va rog daca este cineva care imi poate raspunde la o intrebare. Locuim intr-un bloc cu patru etaje si trei scari. Cate 10 apartamente pe o scara. Dorim sa ne montam un lift la una dintre scari. Am strans sase semnaturi de acord de pe scara in cauza. Asociatia de locatari exernalizata spune ca ar fi suficiente semnaturile ca sunt mai mult de jumatate din apartamente. Unii sustin ca avem nevoie de acordul tuturor vecinilor, si de la celelalte scari, adica 30 de apartamente. Va rog daca se poate, sa ne lamuriti, de cate semnaturi avem nevoie pentru a putea realiza acest proiect
Cel mai recent răspuns: Flore Carmen , utilizator 16:33, 27 August 2023
Îmi puteți da detalii despre firmă cară va monta liftul? Sunt interesata și eu de un lift în blocul meu. Mulțumesc frumos!
ASCENSO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament neizolat bloc nou loana1 loana1 Buna ziua. Am achizitionat 1 apartament intr-un bloc nou. La prima sedinta, proprietarul de la ultimul apartament a facut precizarea ca acoperisul blocului nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! proprietarii unei scari de bloc doresc sa si schimbe ... becca becca Buna ziua! Proprietarii unei scari de bloc doresc sa si schimbe iluminatul clasic al scarii cu iluminat cu senzori. Presedintele asociatiei spune ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Montare lumina pe baza de senzori pe casa scarii . alina_25 alina_25 Mai multe persoane printre care si eu am dorii montarea de lumina pe casa scarii blocului pe baza de senzori pentru economisire energie electrica . ... (vezi toată discuția)