avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cadru legal -reglementari incalzire in pardoseala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cadru legal -reglementari incalzire in pardoseala

Care este legea care reglementeaza si in ce fel, introducerea caldurii termice in pardoseala ?
-Nu mi se pare firesc sa fie facuta empiric -manual si neautorizat de catre propietarul apartmentului si nu de catre o firma abilitate si autorizate in acest sens .
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:33, 24 August 2023
Nu există o lege care să reglementeze acest domeniu. Sunt lucrări de instalații, azi, cu materialele și informațiile existente, orice persoana cu spirit tehnic poate sa facă astfel de lucrări.


Eu nu m-as hazarda ca aceasta lucrare sa fie executata de un nene cu spirit tehnic,
Lucrarea trebuie facuta cu materiale de ce-a mai buna calitate cu garantie de cel putin 10-15 ani si de catre o firma cunosuta/recunoscuta, cu garantii extinse. Altel patiti ca un vecin de-al nostru, care dupa 3 ani a fost nevoit sa o faca din nou, de aceasta printr-o firma serioasa. Va inchipuiti deranjul si costurile?
Aveți perfecta dreptate, dar întrebarea utilizatorului era alta.

Adam Grecu a scris:

Eu nu m-as hazarda ca aceasta lucrare sa fie executata de un nene cu spirit tehnic,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacere hidroizolatie bloc MrCod MrCod Buna ziua, As dori un pret estimativ de referinta pentru cei ce au executat recent o lucrare si o recomandare de firma serioasa (Bucuresti) pentru: - ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa furtuna Jabbarom Jabbarom In urma unei furtuni puternice(Deva, 26 august, 2013), acoperisul de tabla de pe blocul vecin a fost purtat de vant pe acoperisul izolat proaspat(cu acte, prin ... (vezi toată discuția)
Fisa de post ada92 ada92 Buna ziua. As avea nevoie de fisa de post ptr. manichiurista. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)