avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgente familale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgente familale

Urgente familale

Buna ziua,

Imi puteti spune care sunt conditiile pentru acordarea zilelor pentru urgente familiale si pentru recuperarea zilelor pentru angajatii part-time? conform legii, acestia nu au voie sa faca ore suplimentare.
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 13:51, 24 August 2023
Ce inseamna ,,urgente familiale”? Si daca spuneti ca angajatii part time nu efectueaza ore suplimentare, despre ce recuperari vorbiti?
Recuperarea nu insemna ore suplimentare ... urgente familiale va referiti la evenimente deosebite familiale, la concediul de ingrijitor ?
Nu au cum sa recupereze, decat daca stau peste cele 4 ore, cum se poate proceda in cazul acesta?
Intreb cum procedam daca un angajat part time solicita astfel de zile libere, care se recupereaza, conform legii?
Dupa cum scria D-nul Cornel Vasile fiind recuperare nu este munca suplimentara, modul de recuperare il stabiliti dv impreuna cu salariatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea tichetelor de masa in cazul recuperarii orelor suplimentare dancerhd dancerhd avem urmatoarea situatie: in luna ianuarie norma grafica lunara este de 176 ore,/23 zile lucratoare , salariatul care lucreaza in ture de 12/24 efectueaza un ... (vezi toată discuția)
Contract ore suplimentare alexandrer alexandrer Contract ore suplimentare Buna seara! Lucrez intr-un domeniu în care orele suplimentare sunt aproape imposibil de evitat și am un contract full time pe ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa in zilele in care iti recuperezi orele lucrate suplimentar iuli_ana87 iuli_ana87 Buna seara! Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste acordarea de bonuri de masa in perioada in care iti recuperezi orele lucrate suplimentar. In luna mai am ... (vezi toată discuția)