avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nu am avut timp să anulez contractul rds, Pt.că ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nu am avut timp să anulez contractul rds, Pt.că pierdeam avionul.In ...

Nu am avut timp să anulez contractul rds, Pt.că pierdeam avionul.In apartament nu locuieste nimeni de 5 luni ,contractul făcut cu rds-rcs este ,dacă o luna nu plătesc cablu a doua lună mi se anulează contractul.A trecut 3 luni decand nu am plătit cablu și mi-a venit de la rcs-rds înștiințare ca am de plate 78 roni și că a dat la recuperatori aps că să recupereze banii .Dacă în contract scrie că dacă nu plătesc o lună îmi anulează contractul . Care sunt drepturile mele ,sau ce pot face să scap de recuperatori.In apartamentul respectiv nu locuieste nimeni timp de un an .
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
Mattya, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:41, 24 August 2023
Banuiesc ca respectiva clauza spune ca daca nu platiti o luna va deconecteaza de la cablu nu inceteaza contractul iar dv trebuie sa platiti in continuare. Solutia este sa faceti o cerere de incetare a contractului si in 30 de zile sunt obligati sa inceteze contractul. Cererea se poate depune si online
de recuperatori nu puteti scapa decat platind. daca datoria a fost deja cesionata contractul nu mai e aplicabil. cel mai ieftin e sa platiti 78 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu rcs rds Roxana19-81 Roxana19-81 Buna ziua. Sunt in litigiu cu Rcs Rds (litigiu inceput cu Canal S) si nu reusesc sa solutionez problema pe cale amiabila, de aceea as avea nevoie de sfatul ... (vezi toată discuția)
Renuntare unilaterala la contract societate de cablu Berninger Berninger Buna ziua! Stiu ca exista deja intrebari similare pe forum, insa din cate am vazut pana acum, este de obicei vorba de rezilieri ale contractelor incheiate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)