avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere cabinet psihologie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere cabinet psihologie

Inchidere cabinet psihologie
Buna ziua, imi puteti spune, va rog, care sunt etapele inchiderii unui cabinet individual de psihologie? (Cab de psih. sunt inregistrate doar la ANAF, nu si la ONRC).
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:33, 27 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți depune declaratia unica rectificativa pentru 2023, cu rezultatele efective pentru pentru lunile din acest an. Dacă închideți în august, cu rezultatele efective la incasari si plati și pentru august 2023.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu dosarul de la onrc? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, dupa ce ridic dosarul de infiintare PFA (norma de venit) de la ONRC ce trebuie sa mai fac pentru a incepe activitatea? 1. Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)