avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Poate fi coasigurat, in Romania, sotul care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Poate fi coasigurat, in Romania, sotul care are contract ...

Buna ziua,
Poate fi coasiguat, in Romania, sotul care are contract de munca in strainatate? El lucreaza in strainatate, sotia in Romania. Avand o urgenta medicala, a fost spitalizat in tara si sotia doreste sa il ia cosigurat pentru a nu plati spitalizarea. As vrea sa o pot ajuta, dar nu gasesc nimic concret in ceea ce priveste aceasta situatie.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 28 August 2023
Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul coasiguratilor Claudia2095 Claudia2095 Buna seara ! Mama mea lucrează in străinătate cu contract de munca , este posibil ca tatăl meu care lucrează in România sa o ia pe mama in calitate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca mama mea nu mai lucrează și nu este asigurată ... Mariis Mariis Buna ziua Daca mama mea nu mai lucrează și nu este asigurată medical și suferă de glanda tiroida ne tratata și a slăbit foarte mult la 40 kg , și nici ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat VeronicaMaier VeronicaMaier Buna ziua! sunt intr-un mare impas si a-si avea nevoie de ajutor. Din 2008 sunt in pensie de boala, inainte am fost salariata cu carte de munca. Sotul meu nu ... (vezi toată discuția)