avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc la bloc, unde spatiul destinat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc la bloc, unde spatiul destinat uscatoriei ...

Buna ziua,
Locuiesc la bloc, unde spatiul destinat uscatoriei a fost inchiriat unui proprietar care il foloseste ca vopsitorie cu specific auto. Se vopsesc anumite subansamble din masina. Dupa ce face vopsirea, in ultimul timp la ora 21:00, cei de la etajele inferioare trebuie sa iesim din apartament. Mie mi s-a facut rau in casa. Vaporii de vopsea si diluanti urca la etaje si in apartament.
Nu puttem deschide nici geamurile deoarece individul lasa geamul deschis spre afara.
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa facem, unde sa ne adresam si ce autorizatii ar trebui sa aiba? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 29 August 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza primaria, ITM, DJSP, IJSU, Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Chiar daca chiriasul are avizul asociatiei de locatari/ locatarilor (cel mai probabil obtinut abuziv), nu poate functiona legal, fara autorizatie sanitara (pericol de intoxicare locatari), autorizatie ISU (pericol de incendiu si/ sau explozie), autorizatie de mediu (poluare cu vapori toxici).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)
Comertul cu vopsele in cladire cu spatiu locativ - probleme cu noxele? razvan_dt razvan_dt Firma urmeaza sa isi desfasoare activitatea la parterului unei vile cu doua apartamente. La etaj locuieste o familie. Este reglementat in vreun fel comertul ... (vezi toată discuția)
Autorizstiu psi/ isu gld1 gld1 Buna ziua. Intrebarea mea ar fi daca este nevoie de autorizatie psi/ isu pt o hala de 246 mp in care se desfasoara activitate de productie, mai exact tamplarie ... (vezi toată discuția)