avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum îmi recuperez banii de la agenția de turism ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum îmi recuperez banii de la agenția de turism Hello Holidays ...

Cum îmi recuperez banii de la agenția de turism Hello Holidays fără penalizare in condițiile in care eu am anunțat că renunț la pachetul turistic achiziționat cu cu 90 zile înainte de efectuarea sejurului ,mentiones că am o precizare in contract fără litera de de lege prin care spune că dacă renunț la sejur voi fi penalizata cu 100% și nu primesc nimic
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:29, 29 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Pai, daca ati semnat o clauza contractuala care specifica clar, ca renuntarea la sejur duce la pierderea banilor, ce doriti sa recuperati? Praful de pe toba?

Aveti 2 variante:
1. Mergeti in excursie
2. Pierdeti banii.

Dvs alegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment agentie de turism bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Am cumparat/achitat integral un pachet turistic pentru Martie 2018 printr-o agentie partenera Omnia Turism. In contract este specificat faptul ca ... (vezi toată discuția)
Raspunderea agentiei de turism fata de turist 847325 847325 Am achizitionat o excursie turistica de la o agentie de turism,cu care am incheiat contract si semnat doar de mine si aceasta agentie.Dupa o vreme agentia ma ... (vezi toată discuția)
Vacanta in egipt SIMBOPREST SIMBOPREST AM AVUT UN GRUP DE TURISTI CARE TREBUIAU SA MEARGA IN VACANTA IN EGIPT IN 30 IANUARIE DE PE BUDAPESTA.(ZBOR)AU RENUNTAT DIN CAUZA FAPTULUI CA NU LI S-A ... (vezi toată discuția)