avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Daca din neatentie, se face o plata de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Daca din neatentie, se face o plata de catre o persoana ...

Buna ziua! Daca din neatentie, se face o plata de catre o persoana fizica catre un cont de trezorerie in loc de contul principal, ajung banii in acest cont sau sunt returnati in contul de unde au plecat?
Cel mai recent răspuns: iogament , utilizator 11:41, 5 Septembrie 2023
Are cineva o informatie legata de acest aspect? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data limita a platilor contributiilor lunare salariale cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o problema legata de aceasta data de 25 ale lunii pentru plata contributiilor salariale de catre angajator: 25 ale lunii trebuie sa scrie pe ... (vezi toată discuția)
Am facut o plata eronata din contul de firma in cel al trezoreriei. D. Okibe D. Okibe Buna ziua. am facut o plata eronata din contul de firma in cel al trezoreriei (trebuia sa transfer de pe firma pe cardul meu de persoana fizica. in urma ... (vezi toată discuția)
Somatie LifeRider LifeRider Buna seara, Imi puteti spune, va rog, care este contul trezoreriei in care ar fi trebuit sa virez impozitul pe profit pentru un ONG, neplatitor TVA, cu ... (vezi toată discuția)