avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificarea imobilelor pe baza CNP -ului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificarea imobilelor pe baza CNP -ului

Bună ziua. Cunoscând CNP -ul, pot fi identificate bunurile imobiliare ale persoanei respective? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:12, 1 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CNP-ul unei persoane este protejat prin legea GDPR nr. 190/ 2018 privind protectia datelor personale.
Char daca cunoasteti CNP-ul unei persoane si nu detineti o hotarare judecatoreasca definitiva, nu-l puteti utiliza, dvs., o alta persoana pentru a afla anumite proprietati ale persoanei titulare.
Nu, pentru ca nu exista nicio evidență la nivel național a bunurilor pe care le deține în proprietate o persoană.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să implementez pontajul pe bază de amprentă pentru angajați, în condiții de legalitate. ce măsuri trebuie să iau? victor.n victor.n Buna ziua, Doresc sa implementez pontajul pe baza de amprenta pentru angajati, in conditii de legalitate. Deseori angajatii isi dau cartela unul altuia si ... (vezi toată discuția)
Regulamentul general privind protecția datelor cristinafofiu cristinafofiu Buna ziua, m-am tot documentat si am citit diverse legi, articole, etc. Acest regulament (Regulamentul general privind protecția datelor) oarecum mi se pare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform gdpr filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor ... Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Conform GDPR filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor cu numerele lor de inmatriculare, intra sub incidenta reglementarilor GDPR cu privire la ... (vezi toată discuția)