avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anunț verbal înainte cu 2 saptamani că am nevoie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anunț verbal înainte cu 2 saptamani că am nevoie de 4 zile de ...

Anunți înainte verbal cu 2 saptamanii am nevoie de 4 zile de concediu odihna,nu vin la munca mă trece nemotivat cînd vin mă pune sa semnez demisia redactată cu semnătura fara data și pe data de 31 angajatorul îmi face lichidarea.
A procedat corect angajatorul trebuia să fac cerere de concediu scrisă înainta sau nu trebuia sa semnez aceea cerere de demisie și să cer în scris remedierea absențelor nemotivate și motivul sa scriu in cerere.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 16:14, 2 Septembrie 2023
Din cate stiu, CO se acorda in baza unei cereri scrise, nu verbale .

Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?
Corect așa este pe baza cererii,dar a mai luat zile de concediu am anunțat telefonic,prin SMS sau vb anunțat și nu mă punea să fac cerere de concediu mă trecea direct in ziua respectiva concediu odihna.
O ultimă întrebare la fisa de protectie a muncii sa completat o declaratie traseul acasă muncă și munca acasă,dacă angajatorul mă trimite în altă parte să fac servicii trebuie să schimbe declarația și să specifice în protecția muncii în perioada de 1,2 sau mai multe zile își desfășoară activitatea în altă parte și schimbarea traseului.
În viitor proba cu SMS ptr angajator e proba în instanță dacă nu îmi aprobă cererea de concediu de odihna cînd am problema urgenta


Cornel Vasile a scris:

Din cate stiu, CO se acorda in baza unei cereri scrise, nu verbale .

Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șeful nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 ... Magie1 Magie1 Șefu nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 zile de concediu de odihna luna ianuarie 2023 pe data de 3,4,5 și 6 am scris să îmi aprobe ... (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Concediere tavitatavita tavitatavita buna seara! Angajatoarea mea mi a spus sa plec acasa de la munca urland. Eu am plecat cum as fi putut ramane daca angajatorul meu mi a zis asa ceva. ... (vezi toată discuția)