avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am si eu o întrebare...Parinții mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am si eu o întrebare...Parinții mei au cumparat ...

Buna seara am si eu o întrebare...Parinții mei au cumparat în 2009 un teren de 2000mp...În contract scrie asa: 1000 de metri livada în intravilanul satului Daia (Sibiu) iar cei alti 1000 livada in extravilanul satului.Dupã 10 ani au decis sã mi-l doneze mie si am avut surpriza de a afla ca de fapt sunt toți cei 2000 extravilan deşi ani la rãnd am plãtit impozit ca fiind intravilan...Cei de la primãrie ne-au spus cã era un puz iar acum a expirat...Cum este posibil aşa ceva dacã în contractul de vãnzare cumpãrare scrie cã 1000 de metri se aflã in intavilanul satului ceea ce înseamnã cã este trup din intravilan?

Alte discuții în legătură

Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)
Standarde terenuri pe care se poate construi rodmaxx rodmaxx Vreau sa cumpar un teren si sa construiesc o casa pe el. Are 'deschidere la drum' doar 9 m. Acum are cativa pruni, ceea ce ma face sa cred ca a fost o livada. ... (vezi toată discuția)